
Phonk
Uformel pho-bar med japansk enkelhed, klimabevidst køkken og laid back Nørrebro-stemning
Phonk
Nørrebro
Uformel pho-bar med japansk enkelhed, klimabevidst køkken og laid back Nørrebro-stemning
Derfor skal du spise her:
- Smagfuld pho og spændende småretter
- Afslappet atmosfære og japansk enkelhed på Nørrebro
- Veganske alternativer og bevidste bæredygtige valg
- Gæstfrihed med hjerte og personlighed
Pho, phonk og feel-good stemning på Nørrebro
Skjolds Plads er et af byens mest spirende madområder og her inviterer Phonk dig indenfor i rolige rammer, bygget op af naturmaterialer og inspireret af japansk minimalisme.
Her handler det om smag og om at nyde en skål dampende pho, sprøde sideretter og en iskold fadøl i uformelle omgivelser. Tanken er at man skal føle at man kan komme og gå, som det passer.
Eksplosion af smag, lavet med omtanke
På menuen finder du velsmagende pho og retter, der selvom de ser simple ud, rummer lag på lag af smag.
Karsten Svendsen, som også står bag steder som Green Sushi og Izakaya, har rejst i store dele af Asien og bringer både erfaring og hjertet med i køkkenet. Som sake-sommelier og med 30 års brancheerfaring insisterer han på kvalitet og et køkken uden okse- eller svinekød. Det er et klimabevidst valg og hans bevis på, at god smag ikke kræver kompromis.
Mad, musik og mennesker
Phonk bryder med de klassiske restaurantkoder. Her er ingen bordplan og ingen fine fornemmelser - bare velsmag, god energi og en venlig velkomst.
Restauranten roses af gæster som skriver:
“Hyggeligt lille sted gemt på Nørrebro! Servicen, viben og maden spiller bare.”
“Man kan virkelig smage at maden er lavet på gode råvarer, med både kærlighed og æstetik.”
“En laid back atmosfære gør, at man altid føler sig velkommen her.”