11.3023.45
Abigail Texture Norrlyst i Tårnet Aamanns 1921 Lumskebugten NU & DA Nærvær Discoteca Eatery Tiger Lily NENI Café Duse Lago Restaurant Grønnegade Koefoed SILO Le Week-End Sazio Mølr Spisebar i SILO Bruce Sukaiba Dhaba Oasis Vinbar Hummer Bistro Summér Lorraine Picniq Theo Væksthuset Norrlyst Odette Gemini Gabrielle Nomad Day Bar & Café Pier 3 Vinøs Zeleste Pulpo Aamanns Replik Vesterhus Caronte Beviamo ÈLAN Aamanns Genbo Sole Factory Huks Fluks NOHO Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Garden Italgastro Temporada Le Lac Ansvar Issei Salon 39 Brasserie Sài Gòn Cap Horn ONE TEN Fromberg Il Rosmarino ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Angelini Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Terra Mia Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi El Meson BrewPub Bistro Cocorico UMA San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Della Piazza Taco Bello Nöah Kinome Ferment RE Cucina Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Lupa Almanak i Operaen Kargo Apartment Beyla Restaurant von Edel SULT Bottega Estadio 1912 Rebel Kjærbøllings Hus Flavour Bastards Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen No Deux Krebsegaarden Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort LUN Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn Panza John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Havfruen Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Helenekilde Badehotel BUKA Sàigòner Bistro Det Simrer
Testing
11

Indre By

Michelin anbefalet ny-nordisk og moderne mad i storslåede designrammer.

Tider i dag

23.45
Testing

Aamanns 1921

Michelin anbefalet ny-nordisk og moderne mad i storslåede designrammer.

Aamanns 1921

Indre By

Michelin anbefalet ny-nordisk og moderne mad i storslåede designrammer.

Derfor skal du spise her:

  • Michelin anbefalet 2024
  • 5 stjerner i Berlingske: “Den bedste krebinet, jeg har smagt”
  • Designet af Anders Busk Faarborg fra All That Matters Design
  • Ejer og kok, Adam Aamann, er hædret for at fremme den dansk-traditionelle madkultur
  • Det Økologiske Spisemærke i sølv

 

Dansk Michelin anbefalet gourmet

Kok, Adam Aamann er manden, der har sat det klassiske, danske stykke smørrebrød på verdenskortet.

Han og hans restaurant, Aamanns 1921, er hædret både internationalt og nationalt bl.a. i Berlingske, Politiken og af Det Danske Gastronomiske Akademi for at fremme den dansk-traditionelle madkultur. Ikke mindst har Aamann fået Michelin Guidens anbefaling gennem en årrække.

Smag Aamanns udsøgte menukort, der har fokus på moderne, dansk gourmet og masser af grønt. Med det Økologiske Spisemærke i sølv er menuens råvarer 60-90% økologiske. Maden laves fra bunden af godt kokkehåndværk med genkendelige, kvalitetsprodukter i sæson.

 

Eftertragtet perle med 5 stjerner

Aamanns er et sikkert hit, hvad end man ønsker klassisk smørrebrød eller moderne gastro-anretninger. Berlingske madanmelder siger: “Den bedste krebinet, jeg har smagt” og giver 5 stjerner. På TripAdvisor er Aamanns Travellers' Choice 2022. Her anmeldes bl.a.:

"Vores smørrebrød var både en fryd for øjet og meget velsmagende - tydeligvis hjemmelavet fra bunden af gode råvarer!"

"100% Value for pengene. Super betjening"

"Flot restaurant, som er indrettet med stil!"

 

Anerkendt studio bag beundringsværdige rammer

Mellem høje og farverige bindingsværkshuse strækker Aamanns' sorte glasfacader sig over husnumrene 19-21.

Indenfor er rammerne lyse og indbydende. Du tages godt imod af personalet, går hen over klinkegulve og sidder i prægtige, æstetiske rammer inspireret af et moderne kirkerum. 

Det ekstraordinære design har Anders Busk Faarborg fra det anerkendte design studio, All That Matters Design, stået bag. Han har skabt et storslået restaurantunivers med godt snedkerhåndværk, Nordens rene, elegante linjer og en lys farvepalette, der er madoplevelsen værdig.

Her sidder du under stensøjler, kirkelige stenhvælvinger og store specialfremstillede messing lysekroner. Bænkene er magelige, har kirkestolper og betrukket med lyst kernelæder. 

Fra spiseafdelingen er der kig til den flotte bar, der er fyldt med metervis af sylteglas, flasker med hjemmeinfuseret spiritus, snaps og andre lækkerier som f.eks. økologiske vine og øl fra Herslev, Mikkeller og ToØl.